Natuursteen waskommen

Riviersteen waskom met zilveren kraangrijs / wit waskommen van marmer, grijs / wit gemêleerde steenBeige waskom van marmer - wit / beige gemêleerde steenStaande wastafel uit riviersteen - wasbak op stenen zuil

Een enorme hoeveelheid natuursteen waskommen vind je bij Tramstraat 49. Wij hebben een voorraad van ongeveer 3500 waskommen! Dit betekent dat je bij ons exact die waskom vindt waar jij naar op zoek bent. In deze webshop vind je momenteel ons belangrijkste assortiment riviersteen waskommen, grijs / wit natuursteen waskommen, beige / wit waskommen en staande wastafels. In alle vier deze categoriën vind je enkele waskommen en waskom sets. 

Waskommen uit natuurlijke materialen

We hebben waskommen van diverse natuurlijke materialen. Zo hebben we riviersteen waskommen, gemaakt van allerlei formaten zwerfkeien uit rivieren in Indonesië, het materiaal van het gesteente verschilt van basalt, graniet tot marmer. Omdat er altijd twee waskommen uit één riviersteen worden gemaakt hebben wij ook een grote keuze uit waskom sets uit dezelfde riviersteen. Ideaal natuurlijk als dubbele waskom voor in de badkamer, zo heb je twee unieke wasbakken maar toch in eenzelfde afmeting en kleur. 

Versteend hout is een heel bijzonder materiaal dat miljoenen jaren oud is. De houtstructuur hierin is nog prachtig mooi zichtbaar, maar omdat het dus versteend is kan het ook als waskom verwerkt worden. Toch bijzonder als je je handen dagelijks wast in een stuk fossiel hout van miljoenen jaren oud! Het ruimste assortiment versteend hout waskommen staan opgesteld in onze showroom in Maasbree.

Een andere categorie zijn de onyx waskommen. Hierin zie je verschillende natuurlijke tinten zoals grijs, beige, geel en wit in lagen of banden naast elkaar. Afhankelijk van de rest van jouw (badkamer)interieur is dit wellicht precies wat je zoekt! Ook marmer en ammoniet zijn waskom categorieën die wij aanbieden. 

Sommige van deze waskommen vind je alleen in onze winkel, niet online. Plan dus snel een bezoek aan onze winkel! Wij zijn geopend van dinsdag t/m zondag in Roggel waar we het grootste assortiment hebben. Maar in onze winkel in Maasbree staan onze waskommen mooier gepresenteerd. Hier ben je op vrijdag en zaterdag van harte welkom of bel even voor een afspraak op een ander moment. 06-34321112.

Waskommen voor iedere ruimte

Naast de badkamer denken wij ook graag mee met de wensen van een waskom in andere ruimtes. Bij iedere ruimte zullen namelijk andere wensen zijn voor de ideale waskom en wij zijn zeker dat we voor iedere ruimte een ideale waskom hebben! Wil je bijvoorbeeld een waskom om in een hoek te plaatsen. In de categorie riviersteen badkamer waskommen hebben we enkele waskommen die afgewerkt zijn met twee rechte zijdes, perfect voor in een hoek.

Ook hebben we staande riviersteen wastafels, zo hoef je geen wastafelblad of ander meubel meer te plaatsen en bespaart dit ook weer ruimte. Daarnaast geeft dit simpelweg een fantastisch mooi aanzicht, de zuil en waskom komen geheel uit dezelfde steen. Zeker ook een aanrader als waskom voor toiletruimtes in restaurants of hotels. 

Misschien mag een waskom juist vrij groot zijn, maar toch niet te hoog. Wellicht voor in een bijkeuken of buitenkeuken of gewoon voor in de badkamer. In dat geval hebben wij troggen, langwerpige wasbakken. Uiteindelijk hebben wij in ieder formaat een waskom, zo groot totdat het wasbakken, voetenbaden, riviersteen minivijvers, baden en hottubs worden.

Weet exact welke waskom je koopt!

Het belangrijkste is dat jij een waskom in de gewenste afmeting  vindt. Bepaal jouw ideale hoogte, diepte en breedte van de waskom. Bij ons weet je exact de afmeting die je in huis haalt, niet ongeveer een waskom van ergens tussen de 30 en 35 cm, maar exact de hoogte, diepte en breedte. Iedere waskom die je in onze webshop dus vindt is een uniek item waar we er maar één van hebben. De waskom sets worden ook per twee afgebeeld en met een gezamenlijke totaalprijs aangeboden. 

Voordelen Tramstraat 49

  • Weet precies wat je koopt. Je koopt exact de waskom zoals deze staat afgebeeld met daarbijhorende afmetingen. Dus niet zoals op vele websites een waskom vergelijkbaar met die op de foto en qua afmeting binnen een bepaald bereik. Je weet het precies. Maar als je hem liever in levende lijve komt uitzoeken kan dat natuurlijk ook!
  • Wij garanderen kwaliteit. Wij hebben deze waskommen, troggen enzovoorts zelf geselecteerd in Indonesië. Voordat deze worden getransporteerd naar Nederland hebben wij in Indonesië een kwaliteitscheck gedaan. Wij kunnen daarom garanderen dat de waskommen die we verkopen niet lekken, dat een standaard sifon altijd past en dat ze een platte onderkant hebben zodat ze recht kunnen staan. 
  • De grootste keuze. Met zo'n 3500 waskommen op voorraad vind je bij ons een enorme diversiteit en altijd genoeg waskommen om een mooie set voor zowel badkamer, toilet als bijvoorbeeld logeerkamer mee te vormen. 

Winkellocaties - Maasbree en Roggel

Wij adviseren je onze waskom showroom te bezoeken in Maasbree, dit ligt 10 minuten van Venlo. Hier hebben wij een mooie showroom met alle denkbare modellen waskommen. Een uitgebreid en indrukwekkend assortiment van enkele honderden waskommen. 

In Roggel, tussen Roermond en Venlo, hebben wij de winkel die meer als groothandel is ingericht. Hier hebben we enkele duizenden waskommen. De keuze kan hierdoor soms overweldigend zijn. Houd je het dus graag overzichtelijk dan is Maasbree de betere optie. En vind je het niet in Maasbree, 10 minuten verderop ligt onze winkel in Roggel. Je bent bij beide winkels natuurlijk van harte welkom!

Heb je een vraag over een specifiek waskom model? En wil je weten bij welke winkellocatie je het beste terecht kunt? Bellen of Whatsappen kan altijd! 06-34321112. 

natuursteen waskommen geïnstalleerd in badkamers, drie inspiratie voorbeelden.

 

© 2021 Tramstraat49 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel