Sorteer op
 • Plafondbalk van oud teak
  Plafondbalk van oud teak

  Drie prachtige teakhouten plafondbalken met decoratieve ornamenten.

  Mooie toevoeging voor een renovatie van een oude woning waar oude elementen worden hersteld. Maar deze zouden ook mooi zijn buiten onder een overkapping.

  € 1.890,00
 • Houten wandpaneel gestraald en geborsteld
  Houten wandpaneel gestraald en geborsteld

  Mooi robuuste wandpanelen die wij zelf ook in onze winkelaankleding gebruiken. Producten presenteren zich heel mooi tegen deze wanden.
  Maar deze panelen zijn zeer multifunctioneel te gebruiken.

  140 x 110 cm

  € 49,90
 • Hardhouten steenschot 140x100cm
  Hardhouten steenschot 140x100cm

  In onze winkel worden deze hardhouten steenschotten als wandbekleding en zoals op de foto´s te zien zijn als tuinschutting. Maar de panelen zijn ook te gebruiken als vloer, waterkering of lambrisering.

  140 x 100 x 5 cm - 85 kg

  € 59,90
 • Metalen legplank 215cm A-kwaliteit
  Metalen legplank 215cm A-kwaliteit

  Multifunctionele metalen legplanken. Gebruik ze bv. als planken in een stellingkast. De planken kunnen een flink gewicht dragen. Maar ook als tijdelijke vloer of als oprijplaten te gebruiken.

  215 cm lang x 28 cm breed

  € 24,90
 • Metalen legplank 215cm B-kwaliteit
  Metalen legplank 215cm B-kwaliteit

  Mooie verweerde metalen legplanken. Voor het maken van een extra stoere boekenkast of winkelstelling. We hebben ook een A-kwaliteit plank zonder de roest.

  215 cm lang x 28 cm breed x 5,5 cm hoog

  € 14,90
 • Platgeslagen olievaten blauw
  Platgeslagen olievaten blauw

  Grote metalen schermen van 177 cm x 96 cm. Gemaakt van oude olievaten. Te gebruiken als bijvoorbeeld decoratieve achterwand, lambrisering in een gameroom, magneetbord of bed hoofdbord.

  We hebben deze ook in andere kleuren.

  € 49,90
 • Gekleurde olievat schermen
  Gekleurde olievat schermen

  Metalen schermen van 180 cm x 85 cm. Gemaakt van oude olievaten. Wij hebben ook meubels, lampen en verschillende decoratie gemaakt van oude olievaten.

  € 49,90
 • Industriële klephaak - transporthaak
  Industriële klephaak - transporthaak

  Een prachtig en krachtig industriële haak. Mooi als decoratie, ophangsysteem of voor bevestiging.

  Categorie: versteller voor ladingbevestiging / klephaak / transporthaak / cargo haak / peck & hale / gewichtstakel

  € 59,90
 • Entreepoort - deuromlijsting - Oude teakhout kozijn
  Entreepoort - deuromlijsting - Oude teakhout kozijn

  Een geweldige binnenkomer! Deze houten deuromlijsting is een fantastische entreepoort naar een restaurant, winkel, wellness, spa of yoga studio. Voor in een dierentuin, pretpark of gewoon voor thuis!

  290 cm hoog x 284 cm breed

  € 5.950,00

Bouwmaterialen divers

Bij ons vind je een grote diversiteit aan bouwmaterialen, oud en nieuw. Als je op zoek bent naar mooi oud hout ben je bij ons zeker op het juiste adres. Wij hebben een enorm assortiment aan teakhout in alle vormen en maten. Van kant-en-klaar-product tot mooie ruwe materialen. 

Oud teakhout

Prachtig oud teakhout, soms wel 150 jaar oud. Afkomstig van de originele groeigebieden. Mooi donker en sterk hout waarmee je een oud pand met oude elementen geweldig mooi kunt restaureren. Zo hebben we van oud teakhout o.a. kozijnen, pilaren, oude deuren, balken, tafelbladen, raamluiken, dienblad planken, kisten, balustrades en meer! 

Industriële materialen

Maar we hebben ook een uitgebreid assortiment industriële materialen die nieuw leven zijn ingeblazen. Een ruim assortiment aan producten die van oude olievaten zijn gemaakt, complete meubels maar ook schermen waar je zelf nog mee aan de slag kunt. En wij hebben vele parfum containers, de emmers die gebruikt zijn bij het destilleren van de parfum. En deze kunnen enorm veelzijdig worden gebruikt. Zo zijn er door ons eigen productieteam in Indonesië al krukken en lampen van gemaakt. Maar verder hebben we bijvoorbeeld ook honderden fabrieksbakken, metalen legplanken, militaire haken, originele scheepskatrollen en nog zo veel meer!

Dat we fantastisch materiaal voor een originele inrichting hebben kun je het beste met je eigen ogen komen bekijken. Want we kunnen nog wel enkele productgroepen opnoemen die interessant kunnen zijn. Maar als je ziet hoe wij deze materialen ook in onze eigen winkelinrichting hebben gebruikt zie je pas echt de potentie. 

We zien je graag bij Tramstraat49, je bent van harte welkom van dinsdag t/m zondag.  

© 2021 Tramstraat49 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel