Tafels

Complete tafels, tafelbladen en tafelpoten. Zo kunnen we jou dus maatwerk leveren, want wij hebben tafelbladen in alle soorten en maten. Maak zelf de mooiste combinaties met zo'n 11 verschillende tafelpoten. 

Teakhouten tafelbladen

De grootste keuze is in teakhouten tafelbladen in allerlei afmetingen. Wij staan bekend om ons brede assortiment in teakhout. Teak is een heel sterke houtsoort waar je de prachtigste boomstam tafels van kunt maken. 

Door het sterke en duurzame karakter van teakhout wordt het ook veel in de scheepsbouw gebruikt. Onze gerecyclede houten tafelbladen komen o.a. van hout uit de scheepsbouw en van houten laadbakken van vrachtwagens. Bij deze meubels heeft het hout ook nog allerlei originele verfkleuren van de oude boten of laadbakken. 

Maar we hebben ook blanke en onbehandelde teakhouten tafelbladen. Teakhout staat erom bekend dat het onbehandeld ook al erg sterk is. Het hout heeft van nature al veel olie in zich, dat zorgt al voor een natuurlijke beschermlaag.

Oude deur tafelbladeettafel met oude deur als tafelblad

Hoe stoer is het om een eeuwenoude deur als tafelblad te gebruiken. Uiteindelijk heeft het gros van de tafels een houten tafelblad en om iets anders en bijzonders te vinden kan soms een uitdagende zoektocht zijn. Bij Tramstraat49 ben je voor iets bijzonders altijd op het juiste adres. Een tafel die je bij ons uitzoekt is sowieso uniek en een échte eyecatcher! Wij hebben een keus uit zo'n 300 oude deuren die zoals op de foto hiernaast te gebruiken zijn als tafelblad. Een oude 'kasteelpoort' zoals die op de foto zal een glasplaat nodig hebben om als eettafel te gebruiken. Maar wij hebben ook een assortiment oude deuren met een vlak oppervlakte die je direct als tafelblad kunt gebruiken. 

Industriële tafelpoten

Dan heb je een mooi robuust tafelblad uitgezocht en rest je alleen nog er een paar mooie tafelpoten onder te zetten. Onze industriële tafelpoten vormen een super combinatie met de houten tafelbladen. Je hebt keus uit vijf ontwerpen. Van hele grove dikke poten tot smallere en sierlijkere poten. Ontwerpen gebaseerd op oude machinepoten en poten van werktafels. Dit zijn unieke ontwerpen die je nergens anders vindt!

Ook hebben we een toffe tafelpoot van oude olievaten, die is met name een erge toffe combinatie met de gerecyceld hout tafelbladen. Maar kan natuurlijk ook met ieder ander tafelblad gecombineerd worden.

Naast allerlei tafelpoten voor eettafels hebben we ook stalen pootjes voor bijzettafels en salontafels. Deze worden gecombineerd met kleinere teakhouten tafelbladen recht of rond. Ook met tafelbladen van de teakwortel met een kronkelig natuurlijk verloop. Of wij hebben een hele keus aan versteend hout tafelbladen! 

Niet alles zul je (momenteel) vinden op onze website. Een bezoek aan onze winkel is dan ook zeker de moeite waard! Wij zijn geopend van woensdag t/m zondag. We zien je graag!

 

 

© 2021 - 2024 Tramstraat49 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel