Sorteer op
 • Levensgroot duiker beeld
  Levensgroot duiker beeld

  Metalen beeld van gespierde man die een vrije sprong maakt. Een levensgroot beeld om aan een wand te hangen van bijvoorbeeld een zwembad, sportschool, winkel, bedrijfsruimte of gewoon thuis.
  H 127 cm x B 160 cm x D 100 cm.

  € 2.590,00
 • Levensgroot metalen beeld
  Levensgroot metalen beeld

  Metalen beeld van een gespierde mensenbeeld in gestrekte houding. Dit levensgrote beeld kan hangend geplaatst worden aan een wand van bijvoorbeeld een sportschool, een winkel, bedrijfsruimte of gewoon thuis.

  € 2.390,00
 • Levensgroot mensenbeeld klimmer / acrobaat
  Levensgroot mensenbeeld klimmer / acrobaat

  Metalen beeld van een acrobaat / klimmer. Het beeld hangt met het hoofd naar beneden, maar kan ook naar boven klimmend geplaatst worden. Zeer atletische verschijning.
  Geschikt voor binnen en buiten.

  € 2.890,00
 • Jachthond staand beeld
  Jachthond staand beeld

  Staande jachthond als zilverkleurig metalen beeld.

  Prachtig voor zowel binnen als buiten.

  Lengte: 115 cm
  Hoogte schouders: 46 cm
  Hoogte staart: 71 cm
  Breedte: 23 cm

  € 890,00 € 590,00
 • Dinosaurus - Tyrannosaurus Rex van hout en metaal
  Dinosaurus - Tyrannosaurus Rex van hout en metaal

  Grote Tyrannosaurus Rex - dino. Dit dinosaurus beeld is in de basis gemaakt van hout met een metalen pantser.

  160 cm hoog
  180 cm van kop tot staart
  80 cm breed

  € 2.990,00
 • Giraffe van hout en metaal (240cm hoog)
  Giraffe van hout en metaal (240cm hoog)

  Groot giraffe beeld

  € 2.390,00
 • Levensgroot bizon beeld (300cm lang)
  Levensgroot bizon beeld (300cm lang)

  Levensgrote bizon, gemaakt van allemaal losse stukken teakhout. Een volledig handgemaakt beeld van 3 meter lang en 190 cm hoog. De stukken teakhout, komen van de teak wortel. Dit is zeer sterk wortelhout en ook zeer…

  € 4.990,00
 • Dansend koppel beeld zilverkleurig (80cm hoog)
  Dansend koppel beeld zilverkleurig (80cm hoog)

  Prachtig abstract beeld van een dansend koppel. Zeer mooi hoe er vloeiende en sierlijke bewegingen zijn vastgelegd in dit beeld. Geheel handgemaakt van hoogwaardig aluminium.

  80 cm hoog

  excl. sokkel. Wij hebben eventueel een…

  € 989,00
 • Paard van hout en metaal
  Paard van hout en metaal

  Een geweldig mooie en unieke uitvoering van een paardenbeeld. Het is beeld is zo'n 160 cm hoog. De basis van dit beeld is geheel uit teakhout en wordt vervolgens bekleed met een laag metaal. Een super stoer uiterlijk!

  Dit beeld…

  € 2.990,00
 • Danseres sculptuur
  Danseres sculptuur

  Sierlijke sculptuur van danseres / ballerina. Mooi hoe het kleed van deze dame in beweging lijkt. Geheel handgemaakt.

  90 cm hoog

  excl. sokkel

  € 589,00

Beelden voor binnen en buiten

Tramstraat 49 staat bekend om unieke en bijzondere objecten. Dat is zeker terug te zien in ons assortiment (tuin)beelden en sculpturen. Zo vind je in onze winkel een grote teakhouten bizon, een metalen giraffe van bijna drie meter, een dinosaurus deels hout en deels metaal, een uit hout gesneden Indiaan, levensgrote duiker beelden en nog zo veel meer!

Naast enkele totaal unieke beelden waarvan er echt maar één in hun soort is, hebben we enkele categoriën waar iets meer keus in is.

Levensgrote zilverkleurige beelden 

Dit zijn handgemaakte levensgrote sculpturen van duikers en klimmers. Indrukwekkende beelden voor aan een grote muur of tegen een pilaar of koop een beeld op sokkel die los los te plaatsen is. Kom ze allemaal bekijken in onze showroom. 

Teak art sculpturen

Leeuwachtige, vogels, paarden, apen, Indianen, Boeddha's, mensengezichten allemaal uit teakhout gesneden. Absolute kunstwerken voor in huis of tuin. Het teakhout is goed weersbestendig dus de sculpturen kunnen prima als tuinbeeld buiten worden geplaatst. Momenteel staat dit assortiment hier nog niet online, bekijk het vooralsnog op www.buddha4all.nl.

Boeddha beelden

Wij hebben een ruim assortiment in houten en stenen boeddha beelden. De houten beelden zijn voornamelijk vervaardigd uit teakhout, de stenen beelden zijn uit zwarte lavasteen. De verschillende boeddha's uit Thailand, India en China worden allemaal vertegenwoordigd. Ook zijn ze vaak als waterornament te verkrijgen. 

Maar ons partnerbedrijf www.buddha4all.nl, je kunt het al raden waarschijnlijk, heeft zeker in boeddha beelden nog een vele grotere keuze.

 

© 2021 Tramstraat49 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel