Exclusieve beelden voor binnen en buiten

Tramstraat 49 staat bekend om unieke en bijzondere objecten. Dat is zeker terug te zien in ons assortiment (tuin)beelden en sculpturen. Zo vind je in onze winkel een grote teakhouten bizon, een metalen giraffe van bijna drie meter, een dinosaurus deels hout en deels metaal, een uit hout gesneden Indiaan, levensgrote duiker beelden en nog zo veel meer exclusieve beelden!

Naast enkele totaal unieke beelden waarvan er echt maar één in hun soort is, hebben we enkele categoriën waar iets meer keus in is.

Levensgrote zilverkleurige beelden 

Dit zijn handgemaakte levensgrote sculpturen van duikers en klimmers. Indrukwekkende beelden voor aan een grote muur of tegen een pilaar of koop een beeld op sokkel die los los te plaatsen is. Kom ze allemaal bekijken in onze showroom. 

Teak art sculpturen

Leeuwachtige, vogels, paarden, apen, Indianen, Boeddha's, mensengezichten allemaal uit teakhout gesneden. Absolute kunstwerken voor in huis of tuin. Het teakhout is goed weersbestendig dus de sculpturen kunnen prima als tuinbeeld buiten worden geplaatst. Momenteel staat dit assortiment hier nog niet online, bekijk het vooralsnog op www.buddha4all.nl.

Boeddha beelden

Wij hebben een ruim assortiment in houten en stenen boeddha beelden. De houten beelden zijn voornamelijk vervaardigd uit teakhout, de stenen beelden zijn uit zwarte lavasteen. De verschillende boeddha's uit Thailand, India en China worden allemaal vertegenwoordigd. Ook zijn ze vaak als waterornament te verkrijgen. 

Maar ons partnerbedrijf www.buddha4all.nl, je kunt het al raden waarschijnlijk, heeft zeker in boeddha beelden nog een vele grotere keuze.

 

© 2021 - 2024 Tramstraat49 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel