Lampen

Lampen van muziekinstrumenten - tafellamp, vloerlamp, wandlamp van trompet, saxofoon, drumstel etcHanglampen bij Tramstraat49vloerlampen bij Tramstraat49Tafellampen bij Tramstraat49

 

Op zoek naar een lamp die je niet in de gemiddelde verlichtingszaak zult vinden? Wij staan bekend om onze bijzondere objecten. En dat zie je ook terug in onze lampencollectie. 

Zo hebben we hele bijzondere hanglampen gemaakt van stukken olievat. Een mooie kleurrijke eyecatcher van allerlei kleine stukken metaal. 

Industriële lampen

Maar we hebben bijvoorbeeld ook stoere industriële spotlights gemaakt van oude parfum containers. Deze lampen verdienen het om zelf in de spotlight te staan, maar zullen hun licht op iets anders richten. Vanaf het plafond als hanglamp, met een beugel als wandlamp, maar ze kunnen ook met een driepoot als vloerlamp geplaatst worden. 

En grote hanglampen die zo uit de fabriek komen. Iedere verlichtingszaak verkoopt wel lampen met een industriële look. Maar dit zijn authentieke industriële lampen. Wel hebben we ze alvast voor je ontmanteld en er een reguliere E27 fitting in gemaakt. 

Muziekinstrument lampen

En ook onze nieuwste collectie muziekinstrument lampen passen weer helemaal in het straatje van bijzondere objecten. Van iedere lamp is er maar één of hoogstens twee gemaakt. Lampen voor de échte muziekliefhebbers. En ook gemaakt door een echte muziekliefhebber en dat is te zien. Alleen de mooiste instrumenten zijn uitgekozen, alle details zijn in tact gebleven, de lichtbron is vanuit het mooiste punt gekozen. Stuk voor stuk unieke lampen. 

 

Bekijk ook onze tuinlampen

tuinlampen van Tramstraat49

© 2021 - 2024 Tramstraat49 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel