per pagina
Sorteer op
    1 - 30 van 80 resultaten
  • 1
  • 2
  • 3

Bekijk ook

Koffiehout en teakhout zitstokken en vogelspeelgoed

 

 

 

 

 

 

Javabomen / vogelbomen

Deze mooie en sterke javabomen zijn ideaal als boom voor papegaaien en andere kromsnavels. Bij Tramstraat49 vind je enkele honderden vogelbomen, theestruiken en een hoop losse takken (met of zonder voetstuk).

Javaboom als papegaaienboom

Heb jij papegaaien of andere kromsnavels. In onze javabomen kunnen papegaaien zich helemaal uitleven. Wij hebben javabomen van 120 cm hoog tot bijna drie meter hoog! Papegaaien enlosse javaboom tak op voetstuk bij Tramstraat49 andere kromsnavels kunnen in deze bomen heerlijk klauteren en klimmen. Al vele papegaaihouders zijn je voorgegaan. De kronkelige takken, dik en dun, maken het dat de papegaai hier zijn poten goed op kan trainen en het ook als een speeltoestel ervaart. 

Losse stokken en takken

Van hetzelfde hout als de javabomen / koffiebomen hebben wij ook diverse maten stokken en takken. Ideaal als zitstokken voor in een vogelkooi of volière. We bieden alle verschillende stokken aan in drie formaten; 95cm, 110 cm en 160 cm lang. Afhankelijk van het type vogel en de grootte van het verblijf hebben we ook nog stokken van ander materiaal. Zo hebben we ook verschillende stokken van teakhout, palmhout en lianen. Lianen en palmhout zijn zeer decoratief en ook erg leuk als zitstok voor kleinere vogels. Voor kromsnavelvogels zijn deze leuk voor de afwisseling en hebben ze weer een nieuw stuk speelgoed om te ontdekken. Maar het zal een minder lange levensduur hebben.

Het koffiehout en teakhout is beide hardhout en is dus zeer geschikt voor kromsnavelvogels. Hier kunnen ze goed aan knagen en lange tijd mee vooruit. Het koffiehout kan wel splijten, maar dit gebeurt enkel tot de kern van de tak. Dit is simpelweg een eigenschap van dit hout, maar doet verder geen afbreuk aan het product. Bij het teakhout is hier geen sprake van. 

Koffieboom / javaboom toepassingen

Wij hebben al eerder koffiebomen mogen plaatsen in winkels waar deze als display worden gebruikt voor diverse woonaccessoires en sieraden. Ook kan een koffieboom dankzij zijn kronkelige takken prachtig staan als een kapstok. En wie weet herken jij deze boom wel van pinterest en heb je ideeën opgedaan om de koffieboom te gebruiken als champagneboom. Met behulp van glashouders worden gasten verwelkomd met een glaasjes champagne in de koffieboom. Leuk om de avond te starten met een champagneboom en aan het eind van de avond een afscheidsgeschenk erin op te hangen.

Alle javabomen en papegaaienbomen bestaan uit één stuk. Deze kunnen afgehaald worden in Roggel of wij bezorgen deze zelf voor slechts €14,90. Bestel direct online en maak de keus tussen bezorgen of afhalen. 

© 2021 - 2024 Tramstraat49 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel