Tuinartikelen

natuursteen vogelbaden, van 35 tot wel 65 cm langTuinmeubels van teakhout - stoelen en bankjestuinlampen en tuinverlichting van steenhekwerk en poorten van smeedijzer

Wij hebben sind jaar en dag al een uitgebreid assortiment aan tuinartikelen. De winkel aan de Dorpstraat 26 in Maasbree heeft een showtuin en laat veel van deze tuinproducten op zijn mooist zien. Hier staan bijvoorbeeld waterornamenten, veel teak tuinbeelden, boeddha beelden, natuursteen waterbakken, meubels etc. 

Bij Tramstraat 49 in Roggel hebben we ook een hele hoop, voornamelijk de grote voorraad. Wij zijn winkel en groothandel.

Tuinmeubels

Unieke statement pieces als tuinmeubel, prachtige teakhout stoelen, krukken, banken en tafels. Waarbij de natuurlijke vormen van de boomstammen nog mooi zichtbaar zijn. Zo is ieder tuinmeubel ook weer net iets anders, omdat het natuurlijke karakter de hoofdrol speelt. Niet volledig strak afgewerkt dus, maar mooie natuurlijk vloeiende vormen. Iets wat soms niet meer lijkt te mogen bestaan. Alles moet strak afgewerkt en 'perfect' zijn. Maar wij zien juist perfectie in die producten waar nog het meest zichtbaar is van de oorsprong van het product. 

Vogelbaden

We bieden jullie hier een ruime keuze aan vogelbaden, om alle vogels de zomer door te helpen. In de zomer hebben vogelbaden een dubbele functie, niet alleen om te badderen, maar ook om af te koelen en te drinken. Het badderen doen ze echter het hele jaar door en hier zijn voor alle vogels lang niet altijd natuurlijke waterplekken voor te vinden. 

Levensgrote beelden

We hebben hele bijzondere levensgrote mensenbeelden. Dit zijn indrukwekkende zilverkleurige metalen beelden die we zowel staand op sokkel als hangend voor aan een wand aanbieden. We hebben nog meer uitvoeringen dan onze website laat zien, bezoek dus ook zeker onze winkel. Wij hebben ook andere beelden dan enkel de levensgrote mensenbeelden. Zo hebben we ook een een vergelijkbare uitvoering van een jachthond. Maar we hebben ook houten beelden, of combinaties van hout en metaal van o.a. een dinosaurus, een paard, hert, giraffe. 

Tuinartikelen selectie, waterornament, tuinverlichting, teak beelden en vogelbaden

Maar weet dat je bij Tramstraat49 ook aan het juiste adres bent voor oude bouwmaterialen, natuursteen producten, ook waskommen en wasbakken voor binnen en buiten. We zien je graag in onze winkel in Roggel, je bent van harte welkom van woensdag tot en met zondag bij Tramstraat 49. 

 

© 2021 - 2024 Tramstraat49 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel