Sorteer op
 • Riviersteen waskom met kraangat (51x40cm)
  Riviersteen waskom met kraangat (51x40cm)

  Mooie riviersteen waskom met centraal aan de achterzijde een kraangat. Zo is je kraan direct mooi afgewerkt en hoef je hier nog extra plek voor vrij te houden.

  Afmeting Z458:

  15 cm hoog x 51 cm lang x 40 cm breed

  € 219,00
 • Riviersteen waskom met kraangat (58x43cm)
  Riviersteen waskom met kraangat (58x43cm)

  Een riviersteen waskom die je veel ruimte kan besparen in een badkamer. Hij is eventueel in een hoek te plaatsen en de kom heeft al een kraangat. Daar hoeft dus niet nog extra ruimte voor gemaakt te worden. Ideaal!

  Afmeting…

  € 289,00
 • Riviersteen waskom met kraangat (55x44cm)
  Riviersteen waskom met kraangat (55x44cm)

  Afmeting Z446:

  15 cm hoog x 55 cm lang x 44 cm breed

  € 289,00
 • Riviersteen waskom met kraangat (57x40cm)
  Riviersteen waskom met kraangat (57x40cm)

  Deze riviersteen waskom kun je volledig tegen de muur plaatsen. Dankzij het kraangat in de waskom kun je optimaal gebruik maken van de ruimte.

  Afmeting Z443:

  15 cm hoog x 57 cm lang x 40 cm breed

  € 289,00
 • Riviersteen waskom met kraangat (54x32cm)
  Riviersteen waskom met kraangat (54x32cm)

  Een riviersteen waskom met kraangat en rechte achterzijde. Zo kun jij de ruimte in je badkamer, slaapkamer of andere ruimte optimaal gebruiken. Plaats de waskom direct tegen de muur met de rechte achterzijde.

  Afmeting Z544:

  15…

  € 289,00

Riviersteen waskom met kraangat

Bij deze riviersteen waskommen is een uitsparing gemaakt voor een kraan. Waskom met kraangat van natuursteenZo is jouw kraan mooi weggewerkt in de waskom. Dit is wellicht ook zoals je het gewend bent met een kraangat in een traditionele keramieken waskom of wastafel. Je hebt dan verder geen gedoe meer met een inbouwkraan uit de muur. En je bespaart er ruimte mee door niet nog naast de waskom plaats te hoeven maken voor de opbouwkraan. 

Op de afbeelding hiernaast zie je dat de uitsparing zeer ruim is, voor een eenvoudige installatie.

We hebben deze waskommen met kraangat ook als sets van twee stuks uit dezelfde riviersteen. Klik daarvoor op onderstaande 1e categorie. Of neem een kijkje op www.buddha4all.nl/waskom-met-kraangat, dit is de website die gekoppeld is aan onze winkellocatie in Maasbree. 

Je bent natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel in Maasbree of Roggel om de waskommen en al onze andere mooie spullen te komen bekijken. Wij zijn geopend van dinsdag t/m zondag in Roggel en op vrijdag en zaterdag in Maasbree. 

 

Bekijk ook

Dubbele riviersteen waskom met kraangatNatuursteen riviersteen waskommen voor de badkamerNatuursteen riviersteen waskom grijs / wit zonderNatuursteen riviersteen waskom klein

© 2021 Tramstraat49 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel