Sorteer op
 • Natuursteen waskom met kraangat (53x36cm)
  Natuursteen waskom met kraangat (53x36cm)

  Mooie natuursteen waskom met kraangat. Een mooie geronde vorm met een rechte achterzijde om volledig tegen de achterwand te kunnen plaatsen. In combinatie met het aanwezige kraangat zorgt dit voor een optimaal ruimtegebruik van…

  € 219,00
 • Riviersteen waskom met kraangat (58x43cm)
  Riviersteen waskom met kraangat (58x43cm)

  Een riviersteen waskom die je veel ruimte kan besparen in een badkamer. Hij is eventueel in een hoek te plaatsen en de kom heeft al een kraangat. Daar hoeft dus niet nog extra ruimte voor gemaakt te worden. Ideaal!

  Afmeting…

  € 289,00
 • Riviersteen waskom met kraangat (55x44cm)
  Riviersteen waskom met kraangat (55x44cm)

  Afmeting Z446:

  15 cm hoog x 55 cm lang x 44 cm breed

  € 289,00
 • Riviersteen waskom met kraangat (57x40cm)
  Riviersteen waskom met kraangat (57x40cm)

  Deze riviersteen waskom kun je volledig tegen de muur plaatsen. Dankzij het kraangat in de waskom kun je optimaal gebruik maken van de ruimte.

  Afmeting Z443:

  15 cm hoog x 57 cm lang x 40 cm breed

  € 289,00
 • Riviersteen waskom met kraangat (59x39cm)
  Riviersteen waskom met kraangat (59x39cm)

  Een riviersteen waskom met kraangat en rechte achterzijde. Zo kun jij de ruimte in je badkamer, slaapkamer of andere ruimte optimaal gebruiken. Plaats de waskom direct tegen de muur met de rechte achterzijde. Maar ook heeft deze…

  € 289,00

Bekijk ook

Dubbele riviersteen waskom met kraangatNatuursteen riviersteen waskommen voor de badkamerNatuursteen riviersteen waskom kleinWastafelbladen voor alle verschillende waskommen, ook de waskom met kraangat

 

Riviersteen waskom met kraangat

Bij deze riviersteen waskommen is een uitsparing gemaakt voor een kraan. Waskom met kraangat van natuursteenZo is jouw kraan mooi weggewerkt in de waskom. Dit is wellicht ook zoals je het gewend bent met een kraangat in een traditionele keramieken waskom of wastafel. Je hebt dan verder geen gedoe meer met een inbouwkraan uit de muur. En je bespaart er ruimte mee door niet nog naast de waskom plaats te hoeven maken voor de opbouwkraan. 

Op de afbeelding hiernaast zie je dat de uitsparing zeer ruim is, voor een eenvoudige installatie.

We hebben deze waskommen met kraangat ook als sets van twee stuks uit dezelfde riviersteen. Klik daarvoor op onderstaande 1e categorie. 

Je bent natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel in Maasbree of Roggel om de waskommen en al onze andere mooie spullen te komen bekijken. Wij zijn geopend van woensdag t/m zondag in Roggel en op vrijdag en zaterdag in Maasbree. 

© 2021 - 2022 Tramstraat49 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel