Sorteer op

Bekijk ook

Dubbele riviersteen waskom met kraangatNatuursteen riviersteen waskommen voor de badkamerNatuursteen riviersteen waskom kleinWastafelbladen voor alle verschillende waskommen, ook de waskom met kraangat

 

Riviersteen waskom met kraangat

Bij deze riviersteen waskommen is een uitsparing gemaakt voor een kraan. Waskom met kraangat van natuursteenZo is jouw kraan mooi weggewerkt in de waskom. Dit is wellicht ook zoals je het gewend bent met een kraangat in een traditionele keramieken waskom of wastafel. Je hebt dan verder geen gedoe meer met een inbouwkraan uit de muur. En je bespaart er ruimte mee door niet nog naast de waskom plaats te hoeven maken voor de opbouwkraan. 

Op de afbeelding hiernaast zie je dat de uitsparing zeer ruim is, voor een eenvoudige installatie.

We hebben deze waskommen met kraangat ook als sets van twee stuks uit dezelfde riviersteen. Klik daarvoor op onderstaande 1e categorie. 

Je bent natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel in Maasbree of Roggel om de waskommen en al onze andere mooie spullen te komen bekijken. Wij zijn geopend van woensdag t/m zondag in Roggel en op vrijdag en zaterdag in Maasbree. 

© 2021 - 2024 Tramstraat49 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel