per pagina
Sorteer op
    1 - 30 van 61 resultaten
  • 1
  • 2
  • 3

Bekijk ook

Mini wasbak trog van riviersteen voor toilet of wcRiviersteen waskommen in middel en groot voor de badkamer bij Tramstraat49Opbouwkraan verwerkt in kraangat van riviersteen waskomWit / beige natuursteen waskommen in klein, middel en grootWit / grijze natuurseen waskommen in klein, middel en grootHouten wastafelbladen, waaronder deze kleine fonteinplank

 

Kleine riviersteen waskom

Op deze pagina onze kleinste riversteen waskommen. Dit zijn ideale waskommen als fonteintje op een toilet. De kortste zijde varieert bij deze kleine riviersteen waskommen van 17 tot 29 cm. De langste zijde varieert van 23 tot 34 cm. 

Kleine waskommen voor iedere kleine ruimte

Naast het toilet zijn de kleine waskommen natuurlijk ook voor iedere andere ruimte waar jij bewust bezig moet zijn met ruimte-indeling. Zo worden deze kleine waskommen ook vaak gekozen voor op een logeerkamer of in een gastenverblijf. Het is natuurlijk wel luxe om een wastafel op je kamer te hebben, dus dit zal door je gasten zeker gewaardeerd worden. 's Avonds nog even een glaasje water voor het slapen. Tandenpoetsen op je eigen kamer. 's Ochtends meteen fris water in het gezicht. 

Of misschien deel jij je badkamer met je kinderen en vind je het fijn als ze op hun eigen kamer ook een eigen waskom hebben. Blijft die badkamer lekker beschikbaar voor paps en mams, natuurlijk met een mooie grote natuursteen waskom op het badkamermeubel!

Weet exact welke waskom je koopt!

Hoe dan ook de keus is aan jou, waar je de waskom ook wilt plaatsen. Bekijk de afmetingen op de foto en weet exact hoe groot de waskom is die jij bestelt. Wij leveren namelijk exact de waskom zoals deze op de afbeelding staat. Van iedere waskom is er dan dus ook maar één. Heb jij een specifieke kleine waskom op het oog bestel hem snel voordat deze van iemand anders is. 

© 2021 - 2024 Tramstraat49 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel