Riviersteen waskommen

riviersteen waskom klein, close-up van kleine ronde natuursteen waskomriviersteen waskommen voor badkamer bij Tramstraat49riviersteen waskom sets, natuursteen waskommen bij Tramstraat 49Donkergrijze inbouw wasbak met drie rechte zijdes en een ruwe stenen voorzijde

Smalle maar lange trog wasbak voor op het toilet / wcRiviersteen trog wasbak, langwerpige donkergrijze wasbakGrijze riviersteen waskom met opbouwkraan in het kraangat van de waskom gemonteerdRiviersteen waskom set met kraangat in de waskom verwerkt

Riviersteen waskommen zijn een geweldige aanvulling voor een woonruimte met veel natuurlijke elementen. Maar ze staan ook prachtig bij een industriële en strakke inrichting. Kies een waskom uit die in jouw ruimte het beste tot zijn recht komt. Iedere waskom is weer anders, want iedere riviersteen is anders. 

Winkel en groothandel voor riviersteen waskommen

Naast de waskommen op onze website hebben wij er in onze winkel / groothandel in Roggel (tussen Roermond en Venlo) nog véél meer. Enkele duizenden meer! Een bezoekje zal dus altijd beloond worden met de ideale waskom. Zeker ook omdat wij nog veel meer aanbieden dan alleen waskommen en riviersteen accessoires. Je bent 6 dagen per week van harte welkom in onze 5000 m² grote showroom. 

Wij hebben ook onze winkel in Maasbree, Buddha4all. Ook hier hebben we enkele honderden verschillende waskommen. Vind jij het fijn om een overzichtelijker, kleiner, maar nog steeds ontzettend compleet assortiment te bekijken? In Roggel kan ons assortiment namelijk nog wel eens overweldigend zijn. Kom dan zeker naar Maasbree! Iedere vrijdag en zaterdag staan we hier klaar om je te helpen!

Productieproces riviersteen waskom

Na het selecteren van de mooiste rivierstenen worden de zwerfkeien doormidden gezaagd en uitgehold. Ook wordt de onderkant afgevlakt, zodat deze mooi recht op een badkamermeubel of wastafel zal komen te staan. Dit wordt later voordat de wasbakken worden geïmporteerd ook nogmaals door ons nagekeken. Vervolgens wordt de binnenkant gepolijst. Op deze manier is de binnenkant van de waskom mooi glad, vloeit het water er soepel doorheen en zul je ook geen vervelende vlekken in de steen krijgen, maar is dit allemaal makkelijk weg te spoelen. Heel erg onderhoudsvriendelijk dus! 

Daarna wordt in het midden van de waskom een gat geboord voor de afvoer. Samen met de bovenste rand van de waskom wordt er nogmaals gepolijst. Ook dit staat bij ons op de controlelijst. Is alles netjes afgewerkt, zijn er geen lelijke of scherpe oneffenheden en past een standaard sifon inderdaad in het geboorde gat. Als dit niet precies past, dan kan de waskom natuurlijk lekken. Om te voorkomen dat klanten voor problemen komen te staan midden vindt er een dubbele controle plaats. 

Bij ons hoef je dus niet bang te zijn dat je halverwege het proces van installeren van je waskom erachter komt dat een waskom toch niet voldoet. Het enige waar jezelf voor verantwoordelijk bent is altijd even goed nagaan of de maten van de waskommen passen bij jouw badkamermeubel. De foto's geven zonder referentiepunt niet altijd een duidelijk beeld van de grootte. Wij geven echter altijd de exacte maat aan, je weet dus van tevoren precies welke afmeting waskom je ontvangt. Dus bekijk even met een meetlat of het het gewenste formaat is. 

 

© 2021 - 2024 Tramstraat49 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel