per pagina
Sorteer op
    1 - 30 van 46 resultaten
  • 1
  • 2

Bekijk ook

Beige natuursteen waskom setGrijze natuursteen waskom setRiviersteen waskom met uitsparing voor kraangatMiddel en grote riviersteen waskommen voor de badkamerGrote wastafelbladen van 80cm tot 160cm om een waskom set op te plaatsenbadkameraccessoires bijpassend bij riviersteen waskom sets

Riviersteen waskom sets

Wij hebben naaste enkele waskommen, ook dubbel waskommen, oftwel sets. Deze waskom sets komen uit dezelfde riviersteen. Er wordt dan een rivierkei uitgekozen met een mooie gelijkmatige vorm. Vervolgens worden deze volledig handmatig tot waskommen gevormd. Dit is dus geen fabriekswerk of massaproductie, maar echt handwerk.

Waskom sets voor tweepersoons badkamermeubel

Het meest worden de waskom sets gebruikt voor de badkamer. Ideaal om ieder een eigen kant in de badkamer te hebben. Of in een groter huishouden een jongens en meisjes kant in de badkamer. Onze waskom sets maken dat gemakkelijk. En het ziet natuurlijk gewoon fantastisch mooi uit!

Op zoek naar meerdere waskommen?

Wil jij gewoon twee gelijkende waskommen die je vervolgens opsplitst in je huis tussen badkamer en toilet of op twee verschillende slaapkamers. Natuurlijk kun je ook dan voor een waskom set kiezen. Een andere optie is om in allebei de ruimtes jouw meubel op te meten en de perfecte waskom afmeting per ruimte te bepalen. Wij hebben met een assortiment van 3000+ waskommen altijd de perfecte afmeting ertussen zitten! En ook wat betreft kleur en vorm zijn er altijd soortgelijke waskommen te vinden. 

© 2021 - 2024 Tramstraat49 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel