Overige artikelen bij Tramstraat 49

nieuwste toevoegingen aan de webshop van Tramstraat49Voerbakjes en drinkbakjes van natuursteen voor huisdieren, honden en katten bij Tramstraat49koffiebomen / javabomen bij Tramstraat49riviersteen urnen - asbussen

Sommige artikelen zijn nu eenmaal moeilijk te categoriseren. Dus vandaar de categorie overig. Hier vind je onder andere onze populaire javabomen / koffiebomen. Deze worden veelal gebruikt door houders van papegaaien en andere kromsnavel vogels. Ideale klim- en klauterbomen voor de gevederde vrienden. Maar de bomen zijn ook op vele andere manieren toepasbaar. Zo koopt ook de detailhandel ze vaker bij ons om producten in te displayen.

Maar behalve de 'papegaaienbomen' hebben we ook nog veel meer producten voor huisdieren. Voor iedereen die ook bij de verzorging van hun huisdier waarde hecht aan mooie spullen. Zo hebben we bijvoorbeeld mooie riviersteen voederbakken, vogelbaden en leuke vogelhuisjes. 

Ook de categorie riviersteen urnen vind je hier. Dit is een product dat aansluit bij ons zeer ruime aanbod in riviersteen producten zoals de vele riviersteen waskommen en diverse riviersteen accessoires. Hoe vervelend en pijnlijk de omstandigheden ook zijn het is wel fijn als je een mooie urn vindt waar je naar opzoek bent. 

© 2021 - 2022 Tramstraat49 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel