Verzending en bezorging

Wij leveren door heel Nederland en België. Maar ook in de rest van Europa en de wereld kunnen wij producten leveren, wij zullen in dat geval een offerte voor u opmaken. 

Standaard bezorgkosten

De standaard bezorgkosten bedragen €14,90.

Bezorgtijd

Het volgende is slechts een indicatie en hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. 

Indien een product met de reguliere pakketdienst kan worden bezorgd zullen wij deze de volgende werkdag bij deze pakketdienst aanleveren. Over het algemeen is uw pakket dan 2 tot 3 dagen na bestelling thuisbezorgd. 

Om voor de reguliere pakketservice in aanmerking te komen dient een product niet meer dan 30kg te wegen en dient het binnen een bepaalde omvang (inclusief verpakkingsmateriaal) te zijn. Zoals u zich kunt bedenken komen productgroepen zoals oude deuren, koffiebomen, teakbeelden, meubels etc. hier niet voor in aanmerking. Bij het bestellen van een waskom kunt u zelf eventueel op de afbeelding zien wat het gewicht van een waskom is om hier zelf een indicatie van te maken. 

Indien we geen gebruik maken van de reguliere pakketservice zullen wij in de meeste gevallen zelf bezorgen. Wij zullen in dat geval contact met u opnemen over wanneer u ons met uw artikel kunt verwachten.

Speciaal verzoek

Heeft u een speciaal verzoek wat betreft uw bezorging dan kunt u het beste voor het plaatsen van de bestelling hierover informeren. Bel met Thijs 06-34321112, hij zal u altijd kunnen aangeven wat wel / niet lukt. Wij denken natuurlijk altijd graag met u mee! 

Bestelling afhalen

Zelf afhalen in Maasbree of Roggel is ook mogelijk. U kunt eventueel uw gewenste artikel online bestellen en kiezen voor de optie 'afhalen bij winkelier' bij het bestelproces. Het product ligt in dat geval de volgende dag klaar in onze winkel in Roggel, Tramstraat49. Is de volgende dag een maandag of dinsdag dan zijn wij normaliter gesloten. Bel even om een tijdslot met ons af te spreken, u kunt uw pakket dan toch komen afhalen. Het grote voordeel van afhalen is: u bespaart bezorgkosten en u kunt uw aankoop gelijk bekijken en meenemen. Bovendien is een bezoek aan onze winkel/showroom zeer de moeite waard. We hebben hier een hele hoop meer dan op de website staat! Grote kans dat u zo een uurtje verder bent als u door onze winkel begint te dwalen. 

© 2021 - 2024 Tramstraat49 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel