Sorteer op
 • Batik rek / achterwand
  Batik rek / achterwand

  Orgin . Yogyakarta indonesie ongeveer 1940

  Met dit fantastisch mooie originele oude batik rek kun je diverse dingen doen !

  Bijv decoratie of als bedhoofd / bedbord

  Houtsoort : Teak

  Afmeting: 160 cm hoog x 199 cm breed

  Voet:…

  € 990,00

Hoofdbord - achterwand

Een van onze mooie hoofdborden maakt van een saai en simpel bed ineens een prachtig en opvallend bed. Zo bied je jezelf ineens de mogelijkheid om jouw bed ook vrij van de muur te plaatsen en toch een fijne achterwand te hebben aan jouw bed. Maar bovenal heb je ineens een prachtige blikvanger in jouw slaapkamer!

Afmeting hoofdbord

De afmetingen van alle hoofdborden verschilt. Veel van de hoofdborden zijn breder dan een tweepersoonsbed. Zo kun je dus ook een hoofdbord hebben dat de volledige breedte van de kamer in beslag neemt en waar je ook nog mooi je nachtkastjes voor kunt plaatsen. Zo vormt alles een mooi geheel. De achterwanden op onze website verschillen van 190cm tot 230cm. In onze winkel hebben wij echter nog een groter aanbod en vind je een variatie van 170cm breed tot 290cm breed!

Hoofdbord of kamerscherm

Hier in Nederland populair als hoofdbord, oorspronklijk zijn het authentieke Javaanse kamerschermen. En zo zijn ze dus ook zeker nog altijd te gebruiken, als kamerscherm, afscheiding, als verfraaiing van een muur, scheidingswand, roomdivider. Zeker in tijden van Corona kan het handig zijn met zo'n een mooi scherm een ruimte op te delen zodat er makkelijk afstand wordt gehouden. 

© 2021 - 2023 Tramstraat49 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel