Sorteer op
  • Tuinlamp Japanse stapelstenen
    Tuinlamp Japanse stapelstenen

    Een prachtig tuinbeeld / tuinlamp, in een Japans model, met de typerende Japanse balancererende stapelstenen. Verlichting zal nog zelf geplaatst moeten worden.

    +/- 95 cm hoog

    € 339,00

Bekijk ook

Muziekinstrumenten lampenHanglampen

Tuinlampen

Bijzondere verlichting voor in de tuin. Of het nu een van onze mooie waterfonteinen zijn met verlichting. Stenen lampen en lantaarns, want naast alle andere riviersteen producten in ons assortiment zijn van rivierstenen ook prachtige stapelsteen lampen en lantaarns te maken. Wij helpen graag mee bij een extra sfeervolle tuin. 

Onze waterornamenten zijn prachtig om te plaatsen in de tuin terwijl ze belicht worden. Zo heb je meteen een extra belichte hoek en oriëntatiepunt in je tuin. Op onze tweede winkellocatie in Maasbree aan de Dorpstraat26 hebben we ook een showtuin waar we veel van deze waterornamenten tentoonstellen, ook in combinatie met verlichting. Wij bieden bij de meeste wateronamenten en fonteinen ook de keus om dit met verlichting of zonder verlichting aan te kopen. Op www.buddha4all.nl, de website die gekoppeld is aan onze winkellocatie in Maasbree, zijn ook een aantal van deze waterornamenten te vinden. 

© 2021 - 2024 Tramstraat49 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel