Sorteer op
per pagina
 • Oude deuren los
  Oude deuren los

  De eenvoud van deze oude deur is wat hem juist zo mooi maakt. De deurpanelen bestaan volledig uit oud teakhout. Er zit enkel het originele deurslot en een deurgreep op. Enkele functionele toevoegingen, geen overbodige…

  € 445,00
 • Oude deur welcome
  Oude deur welcome

  Mooie deur om gasten mee welkom te heten. Plaats je hem thuis, bijvoorbeeld in de welkomsthal richting de huiskamer. Of hoe tof is deze naar een logeerkamer of gastenverblijf.

  Deze deur kan als openslaande deur geplaatst worden,…

  € 389,00
 • Oude kastdeuren
  Oude kastdeuren

  Heb jij een smalle kast waar je graag andere kastdeuren voor zou willen hebben, dan zijn deze mooie oude teakhouten deuren daar natuurlijk een prachtige aanvulling voor. Misschien zie jij deze deuren wel en denk je, daar moet dan…

  € 489,00
 • Oude deur teakwood
  Oude deur teakwood

  Prachtige bruine teakhout deur. Je moet er snel bij zijn, want dit is een populair type deur. Vrij strak, met origineel deurbeslag en andere smeedijzeren elementen.

  Authentieke deurenVan al onze deuren is er slechts een…

  € 590,00
 • Oude deuren met houtsnijwerk
  Oude deuren met houtsnijwerk

  Unieke deuren met het mooie houtsnijwerk in de deurpanelen. Mooi evenredig, wat de deur desondanks de sierlijke elementen ook een strak uiterlijk geeft. Mooie originele ijzeren elementen van deurkloppers en slot zijn nog…

  € 590,00
 • Oude deur met blauwe verflagen
  Oude deur met blauwe verflagen

  Heb jij veel blauw tinten in jouw interieur? Maar ook veel hout of natuurlijke materialen. Dan is deze oude deur met blauwe verflagen natuurlijk een geweldige toevoeging.

  Deze oude deuren kunnen makkelijk in gebruik worden…

  € 590,00
 • Oude deuren donkerbruin
  Oude deuren donkerbruin

  Dit zijn twee deuren van 100+ jaar oud. Het oude teakhout uit deze periode is van een enorm goede kwaliteit, tegenwoordig niet meer aan te komen. Maar dus wel verwerkt in deze oude deuren.

  Dit type oude deur wordt vaak als…

  € 590,00
 • Oude loftdeur
  Oude loftdeur

  Prachtige oude deuren, mooi strak donkerbruin met evenwichtig ontwerp waarbij houtsnijwerk en smeedijzeren elementen mooi samenkomen.

  Ideaal als loftdeur. Authentieke oude deur, eenzelfde kwaliteit zul je nooit vinden als je naar…

  € 645,00
 • Oude paneeldeuren
  Oude paneeldeuren

  Deze mooie strakke paneeldeuren stralen natuurlijk van eenvoud. Het teakhout laat hier zijn ware kleuren zien en meer wil je niet. Het oude teakhout is extra dik en van geweldige kwaliteit. Hier is als losse planken eigenlijk niet…

  € 689,00
 • Oude deur donkerbruin
  Oude deur donkerbruin

  Mooie antieke paneeldeuren. Dit zijn twee deuren die eenvoudig als openslaande deuren zijn te plaatsen. In onze showroom kun je altijd inspiratie op komen doen en praktische tips krijgen hoe je zo'n deur kunt plaatsen. Wij hebben…

  € 790,00
 • Oude deur met karakter
  Oude deur met karakter

  Oude deur met dubbel deurpaneel. Stoer en robuust karakter. Mooi voor in een landelijk of industrieel interieur. Met het originele deurbeslag en de vele smeedijzeren elementen aan deze deur heeft deze oude deur wel iets weg van…

  € 845,00
 • Oude deur teakhout
  Oude deur teakhout

  Dit is een van onze ruim 300 losse antieke deuren, stuk voor stuk unieke oude deuren. Gemaakt van oud teakhout, hardhout van geweldige kwaliteit. Je kunt er voor kiezen deze antieke deuren als openslaande deuren te installeren.…

  € 990,00
Sorteer op
per pagina

Oude deuren los

Wij hebben een ruim assortiment aan oude deuren. Deuren die zijn vrijgekomen uit oude panden net als vele andere oude bouwmaterialen. Op deze pagina vind je onze oude deuren zonder kozijn, dus als losse deuren. Maar wij hebben daarnaast ook een uitgebreide categorie met oude deuren met kozijn. De losse deuren bestaan altijd uit twee deuren.

Openslaande deuren

Ze kunnen als openslaande deuren geplaatst worden. Vaak hebben de deuren ook scharnierpunten wat het heel gemakkelijk maakt om ze draaiend te krijgen. Je hoeft dan verder geen gebruik te maken van metalen scharnieren en je hoeft dus ook niet per se een kozijn te hebben. In principe is het enige wat je nodig hebt twee gaten in het plafond of in een andere draagconstructie, waar de scharnierpunten in geleid worden. Op de grond is een klein metalen plaatje voldoende (dit hoeft nog niet eens zichtbaar te zijn) waar de deur op leunt. Door de gewichtsverdeling op deze manier heb je een fantastisch soepele deur. In onze showroom hebben wij enkele tientallen showroommodellen die op deze manier in gebruik zijn, kom gerust een kijkje nemen!

Schuifdeuren

Schuifdeuren en loftdeuren zijn helemaal van deze tijd. Een schuifdeursysteem is overal wel te krijgen, maar vaak is het vinden van een geschikte deur dan weer iets minder makkelijk. Authentieke oude deuren / barndoors zijn dan toch wel het tofst. Laat binnen onze collectie oude deuren nou ook een ruime keuze aan dit type barndoor / staldeuren te verkrijgen zijn. In onze winkel hebben we een assortiment van ruim 300 deuren, je kunt dus echt een oude deur helemaal naar jouw wens komen uitzoeken. Ook hebben wij bijpassend bij de stijl van de deuren ook andere oude bouwmaterialen, balken, pilaren, ballustrades. En we hebben ook hangrollen die op ieder schuifdeursysteem passen. Je kunt dan de saaie ronde rollers vervangen voor mooie hangrollen in een 1920 stijl.

En je hebt de keuze om de twee deuren als één geheel te laten schuiven of als twee losse deuren uit elkaar te laten schuiven, perfect als en suite deuren. De antieke deuren worden standaard als een geheel geleverd, omdat dit bij transport het gemakkelijkst is. De achterzijde is dus vastgezet bij de deuren. Je zou ze dus zo als één deurpaneel in gebruik kunnen nemen, maar haal je de latjes aan de achterzijde los dan heb je twee losse deuren. 

Oude deur als tafelbladOude deur geplaatst als tafelblad in eetkamer.

Op zoek naar een echt uniek item in je huiskamer dan zijn deze oude deuren ook super gaaf als tafelblad! Kom hiervoor echt naar de winkel, want je wilt dan echt kijken welke voorkant of achterkant van een deur je hiervoor wilt gebruiken. Soms geeft de achterkant van de deur hiervoor namelijk juist het stoerste effect. Ook is de achterkant vaak rustiger qua houtbewerking. Indien de voorzijde gebruikt wordt is er afhankelijk van de deur soms een glasplaat nodig. Op die manier blijven alle mooie ambachtelijke elementen van de oude deur goed zichtbaar en behoud je wel een praktisch tafelblad. 

De boodschap is denk ik duidelijk. Stap in de auto en kom een pracht exemplaar uitzoeken! Alle deuren zijn authentieke oude deuren en er is er dus overal maar één van.

 

Bekijk ook

Oude deuren met kozijn van 100 tot 200 jaar oud bij Tramstraat49Kastdeurtjes van zo'n 100 jaar oud bij Tramstraat 49

 

© 2021 Tramstraat49 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel