Sorteer op
 • Koffieboom K40
  Koffieboom K40

  Een van de vele koffiebomen die wij bij Tramstraat 49 hebben. Deze behoort tot de categorie hoge koffiebomen. Wij hebben ook koffiebomen in middel en kleine maten.

  Koffiebomen zijn mooi als decoratie in huiskamer of…

  € 889,00
 • Javaboom K41
  Javaboom K41

  Deze javaboom behoort tot een van de grootste formaten die we hebben. De javaboom is bijna 2,5 meter hoog. Wij hebben nog meer van deze grote javabomen tot wel bijna 3 meter hoog. Allen weer anders, met andere kronkelige…

  € 689,00
 • Hoge javaboom K42
  Hoge javaboom K42

  Deze 2,80 meter hoge javaboom is een van de hoogste exemplaren die wij hebben. Fantastisch mooi als winkel display. Torent mooi boven andere winkelrekken uit. Vanwege de grote van deze javaboom, hij bestaat namelijk uit één…

  € 889,00

Koffiebomen / javabomen

Deze mooie en decoratieve bomen kennen meerdere manieren van gebruik. Laat je vooral niet afremmen door wat je hier leest. Het zijn enkel voorbeelden, uiteindelijk zijn de mogelijkheden eindeloos en kun je hier vast en zeker jouw eigen creativiteit op los laten.

Bij Tramstraat49 vind je tientallen koffiebomen / javabomen, theestruiken en een hoop losse takken (met of zonder voetstuk).

Losse takken van koffieboom / javaboomlosse javaboom tak op voetstuk bij Tramstraat49

Wij hebben kleine takken van €8,90 per stuk en grote takken met schroefdraad voor €17,50 per stuk. De grote met schroefdraad kunnen eventueel ook op een voet geplaatst worden, zoals op de foto. Deze verkopen wij ook vanaf €15,- per stuk afhankelijk van de grootte. Shop ze in onze winkel in Roggel, van dinsdag t/m zondag zijn we daar geopend. Of bel om te informeren naar Thijs, 06-34321112. 

Koffieboom / javaboom als papegaaienboom

Heb jij papegaaien of andere kromsnavels. In onze javabomen kunnen papegaaien zich helemaal uitleven. Wij hebben javabomen tot bijna drie meter hoog! Papegaaien en andere kromsnavels kunnen in deze bomen heerlijk klauteren en klimmen. Al vele papegaaihouders zijn je voorgegaan. De kronkelige takken, dik en dun, maken het dat de papegaai hier zijn poten goed op kan trainen en het bewegen ook nog echt leuk vindt!

Koffieboom / javaboom toepassingen

Wij hebben al eerder koffiebomen mogen plaatsen in winkels waar deze als display worden gebruikt voor diverse woonaccessoires en sieraden. Ook kan een koffieboom dankzij zijn kronkelige takken prachtig staan als een kapstok. En wie weet herken jij deze boom wel van pinterest en heb je ideeën opgedaan om de koffieboom te gebruiken als champagneboom. Met behulp van glashouders worden gasten verwelkomd met een glaasjes champagne in de koffieboom. Leuk om de avond te starten met een champagneboom en aan het eind van de avond het afscheidsgeschenk erin op te hangen.

Alle javabomen en papegaaibomen bestaan uit één stuk. Deze kunnen afgehaald worden in Roggel of wij bezorgen deze zelf. Bestel direct online en maak de keus tussen bezorgen of afhalen. 

© 2021 Tramstraat49 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel