Sorteer op
per pagina
 • Tafelblad van gerecycled hout
  Tafelblad van gerecycled hout

  Vrolijk gekleurd tafelblad van gerecycled hout. Dit is oud teakhout dat gebruikt is geweest in de scheepsbouw. Het gekleurde hout van de Indonesische boten is nog mooi terug te zien in het tafelblad.

  De afmeting van dit…

  € 369,00
 • Bureaublad gerecycled hout
  Bureaublad gerecycled hout

  Hoe tof is zo'n mooi groot en gekleurd bureaublad. Ben jij graag creatief bezig aan je bureau? Dan helpt het natuurlijk ook als je jezelf omringd met een creatief interieur.

  Het kleurrijke tafelblad / bureaublad is gemaakt van…

  € 369,00
 • Tafelblad geel / blauw
  Tafelblad geel / blauw

  Houten tafelblad in geel / blauwe kleur. Houd jij wel van een explosie van kleur in jouw huis? Dan passen deze gekleurde gerecycled hout tafelbladen daar geweldig bij!

  Het gerecyclede hout komt van Indonesische boten met de meest…

  € 369,00
 • Tafelblad gerecyled blank hout
  Tafelblad gerecyled blank hout

  Mooi groot blank hout tafelblad van gerecycled hout. Dit hout komt van auto laadbakken. Geleefd hout dat weer mooi is opgeschuurd en klaar voor een tweede leven.

  Mooie grootte om makkelijk 6 stoelen aan te kunnen schuiven. Bij…

  € 399,00
 • Teakhouten tafelblad rood / geel
  Teakhouten tafelblad rood / geel

  Fantastisch leuk tafelblad voor een kleurrijk huishouden. Wil jij jouw leefkeuken of eetkamer wel opvrolijken met wat kleur dan is dit precies wat je zoekt. Heerlijk om met een groot gezin of bezoek aan te kunnen zitten!

  De…

  € 399,00
 • Tafelblad gerecycled hout 240cm
  Tafelblad gerecycled hout 240cm

  Het grootste tafelblad van gerecycled hout in ons assortiment. Met een lengte van ruim 240 cm is deze tafel geschikt voor 8-10 personen! En hoe fijn is dat, dat je er heerlijk met je gezin aan kunt eten maar ook nog vrienden kunt…

  € 459,00
 • Tafelblad teakhout rood
  Tafelblad teakhout rood

  Uniek gerecycled hout tafel, geheel in rode kleur. Gemaakt van het hout dat eerder gebruikt is in Indonesische de scheepsbouw. Zoals dit tafelblad is er zeker geen tweede!

  Leuk als tafelblad voor een eettafel, bureau of…

  € 399,00
 • Tafelblad gerecycled hout 200 x 100 cm
  Tafelblad gerecycled hout 200 x 100 cm

  Mooi gerecycled hout tafelblad met een mooie diversiteit in de kleuren van het hout in het tafelblad. Prachtig geleefd hout met een robuuste uitstraling. Ook heel mooi te combineren met industriële stalen tafelpoten. Bekijk dus…

  € 399,00
 • Tafelblad gerecycled hout blauw
  Tafelblad gerecycled hout blauw

  Uniek gerecycled hout tafel in blauw met een beetje geel. Gemaakt van het hout dat eerder gebruikt is in Indonesische de scheepsbouw. Zoals dit tafelblad is er zeker geen tweede!

  Leuk als tafelblad voor een eettafel, bureau of…

  € 399,00
 • Gerecycled hout tafelblad 200x100cm
  Gerecycled hout tafelblad 200x100cm

  Mooi groot tafelblad van gerecycled hout. Dit tafelblad brengt je een mooie combinatie van houtkleur en oude verflagen. De gele en rode kleuren in het hout zijn vrij subtiel. Zo blijft de herkomst van dit mooie gerecyclede hout…

  € 399,00
 • Bureaublad gerecycled hout 180cm
  Bureaublad gerecycled hout 180cm

  Geweldig leuk bureaublad (of tafelblad) om een saaie kamer op te fleuren. Of om voor nog een extra kleurenexplosie te zorgen in een kleurrijke kamer. In dit meerkleurig tafelblad komen echt vrijwel alle kleuren voor, een beetje…

  € 369,00
 • Oude deur tafelblad 48/9-6
  Oude deur tafelblad 48/9-6

  Schitterend oud tafelblad, de achterkant van een oude deur. Een oude deur die al zo'n 100 jaar als deur heeft doorgebracht. En nu nog wel makkelijk 100 jaar mee kan als tafel.

  Nog een oud tafelonderstel over of ga je voor een…

  € 690,00
Sorteer op
per pagina

Tafelbladen

© 2021 Tramstraat49 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel