Sorteer op

Bekijk ook

Spiegel met houten omlijstingBadkamer accessoires van natuursteenRiviersteen waskommen totaal assortiment

 

Wastafelblad

Nieuw in ons assortiment zijn onze houten wastafelbladen. Een product waar we steeds meer vraag naar kregen. En nu hebben we dus een formaat wastafelblad voor iedere opzetwaskom in ons assortiment. 

Ook mooi op een (standaard) onderkast.

Diverse formaten wastafelblad

Het kleinste fonteinplankje voor op het toilet is 20 cm x 40 cm. De langste plank in onze webshop is 160 cm lang. Met nog ruim 10 verschillende afmetingen daar tussenin.

Bij de grotere wastafelbladen is er ook een keuze in de dikte van het wastafelblad. Ieder wastafelblad van 100 tot 160 cm is verkrijgbaar met een blad van 6cm dik of 8cm dikte. 

Tip!  Je hoeft geen rekening te houden met extra marge bij een wastafelblad t.o.v. een waskom. Is een waskom bijvoorbeeld 25cm x 40cm. Dan past deze met gemak op een wastafelblad / fonteinplankje van 25cm x 40cm. De aangegeven afmeting van een waskom is op het breedste punt bovenaan gemeten. Onderaan waar de opzetwaskom op het wastafelblad staat is de kom een stuk smaller. Het hout van het wastafelblad blijft dus altijd mooi zichtbaar. Indien je er nog graag wat accessoires naast plaatst dien je hier wel rekening mee te houden en kun je beter voor een maat groter kiezen. Maar zelfs een waskom die 40cm lang is en 28 cm breed kan zelfs nog met gemak op een 25cm x 40cm plank geplaatst worden. 

Mocht je twijfelen kun je natuurlijk altijd onze mening vragen door ons te bellen op 06-34321112. Of bezoek onze winkel en kijk exact hoe het samen staat. 

Recht of natuurlijk wastafelblad

We hebben twee soorten afwerkingen bij de wastafelbladen. Of ze zijn volledig recht afgewerkt of ze hebben een prachtige boomstam look. De voorzijde heeft dan een mooie natuurlijke organische vorm. De aangegeven afmeting van +/- 45cm kan dan betekenen dat het blad op het smalste punt 40cm is en op het breedste punt 50cm. 

Wastafelblad met uitsparing voor handdoek en sifon

We hebben een luxer ontwerp wastafelblad met een uitsparing voor de sifon en een uitsparing aan de voorzijde om een handdoek doorheen te kunnen hangen. Dit wastafelblad / fonteinplankje is gemaakt van teakhout. Het heeft drie dichte zijkanten en de achterkant is open zodat er eenvoudig beugels of plankdragers worden geplaatst. 

Bijpassende badkameraccessoires

Dan heb je een prachtig houten wastafelblad met een riviersteen waskom, maar welke badkameraccessoires zoek je erbij uit? Zoek niet verder! Want van dezelfde materialen hebben wij ook diverse accessoires. Zo hebben we bijvoorbeeld mooie zeeppompjes, toiletborstelhouders en bekers van riviersteen. Een mooie houten badmat, een handdoek ladder, verschillende krukjes, een mooie teakhouten schaal en voor op bad een mooie teak badplank. Bekijk het allemaal in onze categorie badkameraccessoires

Daarnaast hebben we ook prachtige spiegels met houten omlijsting. Zo maak je het plaatje helemaal compleet. Bekijk alle spiegels hier

 

© 2021 - 2024 Tramstraat49 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel