Wellness, spa en yoga studio inrichting

wellness inrichting - groothandel interieur

Je lichaam en geest tot rust brengen. Ontvang jij bezoekers die heerlijk willen ontspannen. Omringd zijn door natuurlijke materialen en natuurlijke tinten helpt bij die ontspanning. Ons winkelassortiment bestaat voornamelijk uit een ruim assortiment van natuurlijke materialen. Riviersteen wasbakken in alle soorten en maten en ook bijpassende riviersteen badkameraccessoires. Teakhout meubels, beelden en accessoires. Maar ook ons uitgebreide boeddha assortiment kan een mooie toevoeging zijn aan een wellness, spa of bijvoorbeeld massage salon. Bij boeddhisme staat kalmte en rust centraal een belangrijke overlap dus met spas en wellnesses.

Natuursteen wasbakken

Al sinds 2005 bieden wij natuursteen wasbakken aan in alle soorten en maten. Wij produceren en importeren deze wasbakken zelf uit Indonesië. Zo'n 70% van ons assortiment wasbakken zijn van riviersteen gemaakt. Maar we hebben daarnaast ook nog versteend hout, marmer en onyx wasbakken. Maar niets is zo divers en uitgebreid als ons assortiment riviersteen waskommen. Deze starten bij de allerkleinste van zo'n 25 cm als toiletfonteintje tot zo'n 60 cm voor een ruime wasbak op de badkamer. Maar daar houdt het bij lange na nog niet op. Wij hebben ook dubbele wasbakken uit dezelfde riviersteen, als (vrijwel) identieke wasbak set. Maar onze troggen zijn wellicht nog specialer, dit zijn lange wasbakken van 60 tot 260 cm lang, om meerdere kranen boven te plaatsen. En hebben ook onvoorstelbare grote en mooie ligbaden en hottubs van riviersteen, deze staan niet online in onze webshop. Maar zijn natuurlijk wel te bezichtigen in onze winkel. 

Benieuwd naar dat reusachtige assortiment wasbakken? Je bent van woensdag t/m zondag van harte welkom om te komen kijken. Wij zijn gevestigd tussen Venlo en Roermond.  Zeker weten dat geen vraag onbeantwoord blijft? Bel dan eerst even om een afspraak met Thijs Noldus te maken - 0634321112. 

Vanuit onze hoofdcategorie natuursteen waskommen vind je al onze subcategorie wasbakken. Of neem alvast een kijkje bij onderstaande subcategorieën. 

Staande wastafels b2bbeige / wit waskommen b2bRiviersteen wasbak trog b2bWaskommen per set van twee b2b

 

  Boeddha beelden

boeddha beelden voor wellness of spa

Wij hebben een tweede winkellocatie in Maasbree. Hier is ook een andere website aan gekoppeld, namelijk www.buddha4all.nl. En die naam zegt het natuurlijk al. Hier ligt een grote concentratie op boeddha beelden / buddha's. Omdat we daar ook een showtuin hebben zijn hier ook al onze waterornamenten te vinden. Vaak is dit een combinatie van boeddha beeld en fontein. Maar we hebben ook waterornamenten, watervallen, fonteinen en waterpartijen geïnspireerd op de Japanse tuin. Maar ook vele voorbeelden van stenen en houten boeddha beelden zijn daar te vinden. 

Wil je ze alvast op de website bekijken, we hebben de volgende categorieën:

De winkel en showtuin / beeldentuin in Maasbree zijn geopend op vrijdag en zaterdag. Of buiten deze dagen op afspraak. Bel Thijs - 0634321112.

 

Bijzondere objecten

Bij Tramstraat49 staan we bekend om onze bijzondere objecten, échte eyecatchers! Zo hebben wij een enorme keuze Indiase poorten, levensgrote mensenbeelden en bijzonder meubiliar. Keuze genoeg om een indrukwekkende binnenkomer te plaatsen, eventueel zo letterlijk als een entreepoort. Of prachtige levensgrote beelden centraal omdat verzorging van het menselijk lichaam toch centraal staat in een spa, wellness of yoga studio. Word je enthousiast van al dit bijzonders kom een langs in onze winkel! 

Grote Indiase poorten - oude deurenteak meubilairKoffiebomen / javabomen

 

 

© 2021 - 2024 Tramstraat49 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel