Sorteer op

Bekijk ook

Wit / beige enkele waskommenGrijze marmer enkele waskommenBijpassende badkamer accessoires

 

Versteend hout wasbak

Een wasbak gemaakt uit hout, versteend hout. Over een periode van miljoenen jaren kan hout verstenen onder de juiste omstandigheden. Indonesië is een van de weinige plekken op aarde waar dit versteend hout gevonden wordt. Aangezien wij al sinds 2005 importeren uit Indonesië kon een assortiment versteend hout niet uitblijven. Wij verkopen dan ook versteend hout schijven, schalen, tafelbladen en nog vele andere mooie accessoires. Maar dus ook de prachtigste wasbakken van versteend hout.

Het maken van een wasbak uit versteend hout is een heel delicaat proces dat met de hand wordt gedaan. Wij hebben een eigen productieteam in Indonesië dat naast riviersteen en marmer wasbakken ook versteend hout wasbakken maakt. Het versteend hout is vergelijkbaar in hardheid met riviersteen - graniet. Maar anders dan steen heeft het dus wel het uiterlijk van hout. En dat is toch wel heel erg bijzonder voor een wasbak! Bij de gepolijste binnenkant en de ongepolijste buitenkant komt de houtstructuur anders naar voren. Niet alleen dus om handen in te wassen, maar een wasbak om ook oprecht van te genieten door zijn pracht en praal!

We hebben een uitgebreid assortiment van deze versteend hout wasbakken. Ook nog veel meer dan hier op de website staat. Op de website van onze tweede winkel Buddha4all vind je ook nog veel meer van deze wasbakken, bekijk dus ook de versteend hout waskommen op Buddha4all

Of bezoek onze winkel in Roggel om de allermooiste uit te komen zoeken. Wij zijn vijf dagen per week geopend van woensdag t/m zondag. Of bel voor een afspraak op een moment dat jou het beste uitkomt - 06-34321112. 

 

 

© 2021 - 2024 Tramstraat49 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel