Sorteer op
  • Vogelkooi van bamboe
    Vogelkooi van bamboe

    We hebben een ruime collectie van deze houten vogelkooien. Zo kun je 10 dezelfde vogelkooien kiezen of je gaat voor een mix van allemaal verschillende of hetzelfde type maar in verschillende groottes.

    Kom naar onze winkel /…

    € 129,00

Houten vogelkooien

Houten vogelkooien collectie

Ben je op zoek naar bijzondere decoratie waar je ieder seizoen weer iets anders mee kunt? In deze houten vogelkooien kun je de leukste presentaties maken.  Misschien heb je een winkel en kun je jouw winkelassortiment wel presenteren in de vogelkooi. Of kleed ze met ieder seizoen anders aan! Zo heb je super originele aankleding van jouw restaurant, winkel of huis. 

Assortiment houten vogelkooien

We hebben een ruime collectie van deze houten vogelkooien. Zo kun je 10 dezelfde vogelkooien kiezen of je gaat voor een mix van allemaal verschillende of hetzelfde type maar in verschillende groottes. Stuk voor stuk zijn ze van natuurlijke materialen, maar het zijn totale andere uitvoeringen. Bij de ene vogelkooi is er meer oog voor het houtsnijwerk, bij de andere gaat het om het mooie bamboe vlechtwerk. De meeste vogelkooien zijn zowel op te hangen als neerzetten.

Vogelkooi aankleden 

Laten we je alvast wat leuke ideeën geven voor deze houten vogelkooien. Ze zijn een fantastische basis voor ieder creatief idee. Plaats wat groen op de bodem van de kooi, dit kan echt mos zijn, wat groene takken, een kerstkrans, het maakt niet uit. Met de groene basis kun je er in een kerstperiode leuk wat kerstballen opleggen. Aan de binnenkant heb je ook ruimte genoeg om wat leuke ornamenten erin te hangen. En maak het helemaal af met wat lichtjes erdoor. Tijdens de paasperiode wat leuke paaseitjes erin, met Koningsdag een oranje boa erdoor geweven, met halloween spinnenwebben. Je kunt er alle kanten mee op. En zelf zijn we helemaal fan om er planten in laten groeien. Natuurlijk kun je het jezelf wel makkelijk maken door er kunstplanten in te zetten. 

Gebruik als echte vogelkooi

Natuurlijk kunnen deze kooien ook gebruikt worden voor een klein vogeltje of als kooi om jouw vogel in te transporteren. Hierbij kun je zelf het beste de overweging maken of de kooi voor jouw vogel geschikt is. De bamboe kooien zijn het minst geschikt voor echte vogels. De andere teakhouten kooien zijn dit in principe wel. Al deze kooien hebben een deurtje en een schuiflade om de bodem makkelijk schoon te kunnen maken. 

Geïnteresseerd?

Kom naar onze winkel / groothandel aan de Tramstraat49 in Roggel van woensdag t/m zondag. Bekijk alle uitvoeringen en zoek de mooiste uit. Vanwege de grootte en vorm kunnen we deze vogelkooien niet met de reguliere pakketdiensten versturen (met uitzondering van een bamboe kooi, deze kunt u eenvoudig online bestellen) . Weet jij op basis van de foto's exact welke vogelkooien je graag wilt hebben? Bel Thijs 06-34321112. En we zullen kijken of wij met onze eigen bezorgdienst de vogelkooien bij je kunnen bezorgen. 

© 2021 - 2024 Tramstraat49 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel