Vogelbaden

Heb jij graag zo veel mogelijk vogels in je tuin? Dan is een vogelbadnatuursteen vogelbad op boomstronk in een groene tuin. Lage waterschaal van riviersteen. een onmisbaar item!

Bekijk ons actuele aanbod vogelbaden

Waarom een vogelbad?

Een vogelbad is een plek waar vogels zullen komen om te drinken, maar ook om te badderen. Dat laatste is lang niet overal mogelijk en juist daarom is het hard nodig om in veel tuinen zo'n waterschaal te vinden. Dat een vogel een vogelbad kan nemen is het hele jaar door belangrijk, zowel in de zomer als de winter. In de zomer natuurlijk zeker als de vogels last hebben van droogte en om een beetje af te kunnen koelen. Maar vogels moeten zich altijd schoon kunnen maken met water om zichzelf vervolgens weer in te vetten. Dit continue proces van wassen en invetten van het verenkleed is enorm belangrijk!

Natuursteen vogelbad van 5 cm hoog

En dan is het natuurlijk ook wel mooi meegenomen dat het een mooie waterschaal is die je in je tuin of op je balkon kunt plaatsen. Onze natuursteen / riviersteen waterschalen zijn zo'n 5 cm hoog en ideaal voor vogels van alle hoogtes en groottes. Bij grotere en diepere schalen zul je namelijk al snel keien erin moeten plaatsen voor kleinere vogels. Dat is bij deze niet nodig. En hoe hard het ook regent, de maximale hoeveelheid water die erin kan komen te staan blijft dus geschikt voor alle vogels. En ze zijn vorstbestendig en onderhoudsvrij, behalve dus af en toe bij te vullen met bij voorkeur regenwater, heb je er geen omkijken naar. 

Wij hebben ook veel waskommen uit riviersteen. Je bent ook van harte welkom in onze winkel in Roggel waar je uit enkele tientallen vogelbaden kunt kiezen. Of kijk op www.buddha4all.nl, ons partnerbedrijf, hier vind je ook veel natuursteen producten. 

© 2021 - 2024 Tramstraat49 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel