horeca inrichting van deuren tot wasbakken en decoratie

Horeca inrichting

Wil je echt indruk maken met jouw horeca interieur? Wij richten ons op bijzondere en unieke objecten. Een groot deel van ons assortiment is afkomstig uit Indonesië en India. Ben je dus op zoek naar natuurlijke materialen zoals riviersteen en teakhout, een Bali-style inrichting of een interieur in Oosterse of Aziatische sferen? Dan ben je bij Tramstraat49 in Roggel zeker aan het juiste adres! 

Maar lees ook zeker verder indien muziekinstrument lampen, vrijgekomen vliegtuig inrichting, olievat meubels, levensgrote mensen- en dierenbeelden of scheepskatrollen en scheepskisten interessant klinken. 

Winkel en groothandel

Wij zijn winkel en groothandel. Zo kun je in onze showroom al het mooisBijzonder horeca meubel, een tafel gemaakt van een oude deur aanschouwen en interieur inspiratie opdoen. Maar vervolgens heb je wel keuze uit ruim 3000 wasbakken en 300 oude deuren. Je kunt houten stoelen, barkrukken, banken, spiegels en plantenbakken gewoon direct uit onze voorraad shoppen. Ook verkopen we tafelbladen en industriële tafelpoten waar je zelf de mooiste combinaties van kunt maken. Maar ook veel van onze oude deuren zijn geschikt als tafelblad, voor als je jouw gasten graag aan een hele speciale tafel serveert. Geen lange levertijden, maar eventueel zelf direct meenemen of wij bezorgen het. 

Wij leveren regelmatig aan restaurants, cafés, hotels en b&b's. Soms direct, soms indirect via interieurontwerpers. Ook gaan onze producten richting bloementuinen, pretparken en dierentuinen, maar ook winkels zoals tuincentra, bloemisten, dierenwinkels, verlichtingszaken, sanitair winkels en meubelzaken. 

Onderstaand zullen we enkele groepen uitlichten waar je zeker van kunt zijn dat we daar alle keus in hebben. Dit zijn o.a. de volgende groepen:

  • riviersteen wasbakken
  • (tuin)meubels
  • deuren en poorten
  • beelden en sculpturen
  • bijzondere objecten

 

Wasbakken voor de toiletruimte

Bij ons vind je alle formaten natuursteen wasbakken, voor als je iets specialers wilt dan een rvs of keramieken wasbak in het openbaar toilet. Natuurlijk kun je een of meerdere losse natuursteen wasbakken uitkiezen. Maar wij maken de keus eventueel wat makkelijker voor je. Wil je namelijk twee wasbakken, dan hebben we riviersteen wasbakken die per twee uit dezelfde riviersteen komen. Zo heb je de perfecte set van twee riviersteen wasbakken die vrijwel identiek zijn. En dit kun je natuurlijk ook verdubbelen indien je graag vier of meer losse wasbakken hebt. Maar daar houdt de keus zeker nog niet op. We hebben namelijk ook troggen, oftewel lange wasbakken van 60 tot 120 cm lang. Hier kunnen dan ook makkelijk twee kranen boven gezet worden. Daarnaast hebben we ook nog extra lange wasbakken met rechte achterkant vanaf 140 cm lang en de allerlangste zelfs 260 cm lang! Hier kunnen wel 3 tot 6 kranen boven. Alle eerder genoemde wasbakken zijn opzetwasbakken die op een wastafelblad komen. Indien je het graag zo minimalistisch mogelijk wilt houden dan kunnen onze staande wastafels de oplossing zijn. Deze hebben wij vervaardigd uit riviersteen, maar ook met betonlook. 

Staande wastafels voor horeca toiletruimteLange wasbak 150 cm voor horeca toiletruimteRiviersteen wasbak trog voor horeca toiletruimteWaskommen per set van twee voor horeca toiletruimtes

Of ga naar onze hoofdpagina natuursteen wasbakken om uit alle categoriën te kunnen kiezen, waaronder ook onze lichtgrijze, beige en marmer wasbakken. Ben je al overtuigd dat wij wel zullen hebben wat je zoekt, maar kies jij het liefst de mooiste exemplaren in onze winkel? Wij zijn van woensdag t/m zondag geopend. We adviseren je om een afspraak te maken met Thijs Noldus voor het beste advies en om verdere afspraken te maken. Bel Thijs via 0634321112.

 

(Tuin)meubels

Meubels voor binnen en buiten als horeca inrichting

Het grootste deel van ons assortiment aan meubels bestaat uit teakhout meubels. Dit is zeer kwalitatief hardhout dat zowel voor binnen als buiten geschikt is. Zo hebben we houten stoelen in alle soorten en maten, als krukje of stoel met rugleuning en met of zonder armleuningen, maar ook barkrukken. En zoals op bovenstaande afbeelding is te zien hebben we diverse banken. De bank op de middelste foto is een ideale picknickbank. De rugleuning kan namelijk ook omgeklapt worden tot tafel, multifunctioneel te gebruiken dus. En heel bijzonder is ook onze collectie meubels uit olievaten, we hebben hier ook bijpassende bijzettafeltjes bij. Ga je je hele restaurant nog van tafels voorzien? Kom langs in onze winkel! Wij bieden opties waarbij je de keuze hebt uit diverse tafelbladen van met name teakhout en suarhout (deze kunnen ook op maat gemaakt worden) en diverse ontwerpen gietijzeren tafelpoten voor de mooiste combinaties. Maak eventueel van tevoren een afspraak met Thijs Noldus voor het beste advies, bel 06-34321112. 

 

Oude deuren en poorten

Ons aanbod in oude deuren en poorten is echt wel heel bijzonder te noemen! WijOude louvre raamluiken als wandbekleding in horeca hebben ruim 300 oude deuren en poorten. Een grote variatie in diverse formaten deuren, van louvre raamluiken en kastdeuren tot enorme imposante deuren van ruim 3 meter hoog. Het gros van onze deuren inclusief kozijn staat opgesteld in onze showroom, je kunt dan goed zien hoe indrukwekkend ze zijn, maar ook hoe soepel ze draaien. Gebruik ze bijvoorbeeld als deur richting een garderobe, naar de toiletruimtes toe, het restaurant in of plaats ze op verschillende plekken als sierdeur om de ruimte volledig te thematiseren. Ook hebben veel van de poorten een extra deurtje - een manluik. Deze deuren zouden ook een geweldige afscheiding kunnen zijn tussen de keuken en het restaurant. En bestellingen of maaltijden kunnen doorgegeven worden door het luik. Onze deuren zullen je in ieder gevoel doen bruisen van de ideeën!

Je bent van woensdag t/m zondag welkom in onze showroom aan de Tramstraat49 in Roggel. Bel eventueel van tevoren met Thijs Noldus - 0634321112, zodat je zeker bent van het beste advies.

Oude deur inclusief kozijn voor horecaOude deuren voor horecaOude deurtjes voor horeca kasten

 

Beelden en sculpturen

Teakhout beeld van ouder persoon, metalen beeld van een duiker en een keramieken beeld van een buddhaEen beeld zegt meer dan duizend woorden. Dus vandaar een heel aantal beelden en sculpturen uitgelicht door middel van deze foto's.  Wij hebben een grote variatie aan beelden van verschillende materialen. Een groot deel is gemaakt van teakhout, zo vind je teak beelden bij ons in categorieën zoals Indianen, sprookjesfiguren, dieren en boeddha's. Boeddha's vind je sowieso veel bij ons. Aangezien wij veel importen uit Zuid-Azië waar het Boeddhisme een grote rol speelt. 

Veel van onze beelden zijn geschikt voor zowel binnen als buiten. De levensgrote beelden van een giraffe, bizon, dinosaurus, hert, mensenbeelden en nog enkele zijn te vinden in onze winkel aan de Tramstraat49 in Roggel. Maar veel van onze beelden staan in onze showtuin winkel in Maasbree. De website www.buddha4all.nl is gekoppeld aan deze winkellocatie. Geïnteresseerd in een specifieke groep beelden of sculpturen? Neem contact op via 06-34321112 en wij laten je weten op welke winkellocatie je ons het beste kunt bezoeken. Al is het bezoeken van beide winkels zeker de moeite waard en ze zijn slechts 15 minuten van elkaar gelegen!

Diverse beelden en sculpturen waaronder een dinosaurus, boeddha wandpaneel, haan, een tempelmuur en een boeddha fontein

 

Bijzondere objecten

Eigenlijk bestaan alle bovenstaande categorieën uit bijzondere objecten. Ga jij dus niet voor standaard en mainstream? Maar wil je iets unieks en speciaals? Dan ben je bij Tramstraat 49 aan het juiste adres! Maar naast bovenstaande categorieën zijn er nog wel enkele productgroepen die we graag uitlichten om nogmaals te benadrukken dat we echt the place to be zijn voor bijzondere objecten! Muziekinstrument lampen voor dat coole jazz café of poppodia. Oude bioscoopstoelen uit 1960 voor in een bioscoop of theater foyer. Javabomen als decoratie, display of kapstok. Oude bouwmaterialen voor als je een stijl van vroeger wilt terugbrengen of originele elementen uit een oud gebouw wilt herstellen. 

muziekinstrument lampen voor horecajavabomen als decoratie, display of kapstok voor horecaOude bouwmaterialen voor de horeca

Overtuigd dat onze Indonesische en Indiase producten niet alleen geschikt zijn voor een Indonesisch of Indiaas restaurant? Dat moet wel toch! Het zijn stuk voor stuk one-of-a-kind producten die jouw horeca interieur naar een hoger niveau kunnen tillen. Een interieur waar gasten foto's van willen maken en bovenal keer op keer willen terugkeren!  

 

Tramstraat49

door Thijs Noldus
Tramstraat 49
6088EA Roggel
Nederland
 
0634321112
thijsnoldus@yahoo.com

 

© 2021 - 2024 Tramstraat49 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel